Shadow

BCD Travel breidt uit in Zuid-Afrika

BCD Travel kondigde vandaag aan dat Rennies Travel zich heeft aangesloten bij BCD’s Global Network, dat vertegenwoordigd is in 109 landen. Rennies Travel, met hoofdkantoor in Zuid-Afrika, is gespecialiseerd in zakenreizen, incentive- en groepsreizen, vakantiereizen en reistechnologieën. Het bedrijf maakt deel uit van Bidvest Group en bedient vanuit hun zes kantoren zowel klanten in Zuid-Afrika als wereldwijd.

Adrian Woodward © BCD-Travel
Adrian Woodward © BCD-Travel

BCD zal zijn huidige joint venture in Zuid-Afrika, BCD Travel South Africa, afzonderlijk blijven opereren. Op basis van de totale jaaromzet van de twee ondernemingen breidt BCD zo zijn positie als marktleider in zakenreizen in Zuid-Afrika verder uit.

Joint-venture in Zuid-Afrika

“Dankzij onze huidige joint venture in Zuid-Afrika, zijn BCD Travel en Bidvest al jarenlang partners. Onze relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gezamenlijke toewijding aan kwaliteit,” zegt Adrian Woodward, vice president EMEA van BCD’s Global Network. “Deze samenwerking met Rennies Travel is een logische volgende stap. Rennies Travel is een uitstekende strategische aanwinst voor ons netwerk, dankzij hun onberispelijke reputatie en het vermogen om klanten van elk formaat wereldwijd te bedienen.”

Track record in Zuid-Afrika

Lidia Folli, CEO van Bidvest’s reiscluster BidTravel, zegt: “Op basis van BCD’s trackrecord in Zuid-Afrika, heb ik er het volste vertrouwen in dat we de beste service in Zuid-Afrika kunnen blijven bieden aan bedrijven wereldwijd.”

Bronwyn Philipps, CEO van Rennies Travel, zegt: “Onze focus ligt op leiderschap in service en technologie. Daarom denken we dat BCD’s Global Network de beste match is voor onze toewijding aan onze klanten. We hebben BCD Travel als partner gekozen vanwege hun wereldwijde bereik, de constante innovatieve ontwikkelingen, hun expertise in dataconsolidatie en hun servicegerichtheid op alle markten over de hele wereld.”

Zuid-Afrika heeft het zesde grootste aantal inwoners van Afrika en de op één na grootste economie van het continent, met een bruto binnenlands product van 349 miljard dollar in 2017. De economie is zeer divers met belangrijke industrieën zoals mijnbouw, landbouw en visserij, auto-industrie, voedselverwerking, telecommunicatie, energie, financiële en zakelijke dienstverlening, toerisme en vervoer.

Woodward vervolgt: “Onze groeistrategie richt zich op partnerships en acquisities in markten met een aanzienlijk volume aan klanttransacties, die ook een groot groei- en omzetpotentieel vertegenwoordigen. Veel van onze wereldwijde klanten investeren een aanzienlijk deel van hun reiskosten in Zuid-Afrika, en we voorzien een groei op lange termijn in het land.”

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *