Shadow

Arke annuleert vluchten naar Tunesië

rp_wingletarke-300x224.jpgArkefly heeft recent de vluchten naar Tunesië geannuleerd tot februari 2016. De airline heeft de intentie om de operatie naar Tunesië voor de krokusvakantie 2016 weer op te starten, afhankelijk van het dan geldende reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Na het negatieve reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken annuleerde Arkefly haar vluchten tot eind augustus. Deze week maakte de airline bekend dat de vluchten tot eind oktober worden geannuleerd. Vandaar dat Arkefly heeft besloten haar vluchten tot februari 2016 te annuleren, vanwege het geldende negatieve reisadvies van de overheid en de tegenvallende vraag naar de bestemming. Klanten die in deze periode naar Tunesië op vakantie zouden gaan, worden benaderd door het Contact Center. Zij kunnen kosteloos omboeken naar een andere vakantiebestemming of ontvangen de volledige reissom terug.

De extra capaciteit die is vrijgekomen door het schrappen van de vluchten naar Tunesië wordt door Arkefly met name ingezet naar de Canarische eilanden en deze zomer tevens naar de Balearen en Kaapverdië.

Sharing is caring!