cruisewinkel overgenomen door e-domizil

Geplaatst door Redactie op 22 juli 2015 om 17:26 in de categorie Reisorganisaties

cruisewinkelprtscreencruisewinkel, top 3 online cruise-aanbieder op de Nederlandse markt, is overgenomen door het Duitse e-domizil. Onder die groep valt onder andere de online cruise-aanbieder e-hoi.de, die actief is op de Duitse en Zwitserse markt. Met de acquisitie door e-domizil wil directeur Patrick Cépèro van cruisewinkel zijn bedrijf verdere mogelijkheden tot groei bieden. De merknamen cruisewinkel.nl en cruisewinkel.be blijven bestaan, evenals de kantoren in Amsterdam en Antwerpen.

cruisewinkel bestaat inmiddels bijna 10 jaar en heeft een vaste positie op de online cruisemarkt verworven. Met een omzet van ca. 10 miljoen euro en kantoren in Nederland en België is cruisewinkel een belangrijke toevoeging aan het portfolio van e-domizil, dat met de acquisitie van cruisewinkel een mooie entree op de Nederlandse en Belgische cruisemarkt heeft, in aanvulling op de activiteiten op de Duitse en Zwitserse markt.

Schaalvoordelen

Directeur Patrick Cépèro van cruisewinkel: ‘Vooral op ICT-gebied zijn de eisen en verwachtingen van consumenten steeds groter en volgen de ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Door met een grote partij als e-hoi.de te gaan samenwerken kunnen we niet alleen profiteren van hun systemen en kennis maar tegelijk ook van alle andere schaalvoordelen die een grotere internationale partner biedt. Ik ben ervan overtuigd dat cruisewinkel met deze overname een hele mooie stap in de toekomst zet’.

e-domizil

De Duitse ondernemingsgroep e-domizil is sinds 2000 actief is op diverse toeristische markten. De groep omvat in totaal acht verschillende bedrijven en is gevestigd in Frankfurt. Bij e-domizil werken ruim 200 medewerkers die samen een omzet van ca. 160 miljoen euro realiseren, waarvan ca. 60 miljoen op cruisegebied.

cruisewinkel overgenomen door e-domizil
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.