Shadow

Amsterdam Airport Schiphol wint Business Traveller Award

Schiphol drukte van passagiers in de terminal © Schiphol Group.
Schiphol drukte in de terminal © Schiphol Group.

Amsterdam Airport Schiphol is verkozen tot de winnaar van de Business Traveller Award door Britse zakenreizigers. Het is de 26ste keer dat Schiphol de beste is in de categorie ‘Best European Airport’.

Maarten de Groof, Vice President & CCO Schiphol Group: “We zijn verheugd dat Britse zakenreizigers ons opnieuw, voor de 26ste keer, de beste luchthaven van Europa vinden. Tussen Schiphol en Groot Brittannië gaan dagelijks 125 vluchten naar 26 luchthavens in de UK. Groot Brittannië was in 2014 onze grootste bestemming met 8,2 miljoen passagiers. Zakenreizigers uit Groot Brittannië vormen daarbinnen een hele belangrijke doelgroep voor de Mainport Schiphol.”

vliegtickets boeken

Schiphol verbouwt, vernieuwt, verbindt

Om haar positie te versterken en de reizigers en luchtvaartmaatschappijen een topproduct te kunnen blijven bieden, investeert Schiphol fors in de infrastructuur. Zo is er sinds dit jaar een Centrale Security waardoor passagiers  sneller en comfortabeler hun reis kunnen vervolgen en wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van Lounge 2 waarbij ook de passagier en zijn comfort centraal staat.

Sharing is caring!