Shadow

Alles over naturisme op Puur Naturisme

screenshotSinds kort is Puur Naturisme online met nieuws, informatie en reisreportages over naturisme en naaktrecreatie. De website is afgeleid van https://www.puuropreis.nl/, waar de focus nu ligt op nieuws, achtergrondartikelen, reisverhalen en vakantieaanbod met de thema’s wellness, ecotoerisme/natuur en cultuur.

Wat biedt Puur Naturisme?

Op https://www.puurnaturisme.nl/ vind je naturistisch nieuws, achtergrondverhalen en reisreportages over naaktrecreatie in de breedste zin van het woord. Daarnaast kunnen zowel bedrijven als consumenten op Puur Naturisme adverteren, variërend van een kleine annonce in de rubriek Vraag/Aanbod tot een uitgebreide campagne. De lancering van de nieuwe website wordt gevierd met een speciale actie: tot 1 mei is adverteren onder Vraag/Aanbod gratis.

Puur Naturisme is, net als Puuropreis, een initiatief van Madeleine van de Wouw en John de Graaff. “Er was veel interesse voor het thema naturisme op Puuropreis. Dit wilden we verder uitbouwen, vandaar dat het naturisme nu een eigen plek heeft op Puur Naturisme. De verhuizing van die informatie gaf op Puuropreis weer de mogelijkheid om het thema cultuur toe te voegen en verder uit te breiden.”

Facebook, Twitter

Uiteraard is Puur Naturisme ook te vinden op Facebook en Twitter. Hier delen we ook geregeld speciale Social Media acties.

Nieuws melden

Heb je nieuws over naaktrecreatie wereldwijd, wil je informatie over de advertentiemogelijkheden of wil je iets anders melden? Stuur een berichtje naar redactie@puurnaturisme.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!