Shadow

Air Transat viert dertigste verjaardag

Air Transat

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Om behaalde hoogtepunten en de toekomst te vieren, organiseert de maatschappij het hele jaar door verrassingen en speciale evenementen voor haar klanten, partners en medewerkers in Noord-Amerika en Europa.

Air Transat heeft altijd geloofd in de magie van vakantie. “Al 30 jaar weten wij welke gevoelens een vakantie oproept bij reizigers”, aldus Jean-Marc Eustache, President en CEO van Transat. Bij de start van de festiviteiten onthulde het bedrijf een speciaal logo: het getal 30 met een ster, het symbool van de Transat groep. Ook is een video gemaakt die de kijker meeneemt in de wereld van Transat. Andere activiteiten worden in de loop van het jaar onthuld.

Met Air Transat van Amsterdam naar Canada

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Jaarlijks vervoert zij circa drie miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 25 landen wereldwijd, waaronder Amsterdam. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s.

Vergelijk prijzen van vliegtickets bij onder meer KLM, TUI, D-Reizen, Sunweb, Tix, Skyscanner, Corendon Airlines en Lufthansa.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *