Shadow

Yogareizen onverminderd populair

yogareizenAlweer voor het 10e jaar organiseert Artemis Body & Mind yogavakanties naar Turkije. Van april t/m oktober 2015 kunnen deelnemers weer genieten van yoga in de buitenlucht, onder een strakblauwe hemel met uitzicht op de bergen. Alle reizen staan in het teken van rust, ontspanning en vooral genieten. Onder deskundige leiding van een ervaren yogadocent wordt in de workshops gewerkt aan de balans tussen lichaam en geest. Alle workshops worden gegeven in het Nederlands.

Yogareis met totaalpakket

Naast de dagelijkse yoga workshops krijgen de deelnemers alle gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven. Dagelijks toveren de koks de heerlijkste maaltijden op tafel. Natuurlijk ontbreken ook een wellness behandeling in een hammam (Turks bad) en een uitgebreide lichaamsmassage niet in het programma. Van het vliegticket tot en met de accommodaties en excursies, alles wordt geregeld. Zodat de deelnemer nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten.

Gegarandeerd op yogareis

Artemis Body & Mind aangesloten bij GGTO. Deze stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators biedt deelnemers de garantie dat zij de reeds betaalde reissom terug krijgen mocht de reisorganisatie onverhoopt in financieel onvermogen raken. Artemis Body & Mind voldoet hiermee, als één van de weinige aanbieders van yogareizen, aan de wettelijke verplichting financiële zekerheid te bieden aan de reiziger.

Yogareizen in idyllische omgeving

De yogareizen vinden plaats in Fethiye en Dalyan, aan de prachtige Lycische kust van Turkije. Idyllisch gelegen, omringd door de bergen en ver weg van alle drukte, zijn dit de ideale plaatsen voor een yogavakantie. De accommodaties bieden alle luxe en privacy die zorgen voor dat heerlijke ontspannen verwengevoel.

Aanbod aan yogareizen in 2015

Als vanouds starten we het yogareizen-seizoen met de Dru-yoga week. Deze vindt in 2015 plaats van 25 april t/m 2 mei. Nieuw dit jaar zijn de uitgebreide thema weken zoals de Reis langs de chakra’s en Reis naar je hart. Speciaal voor vrouwen die even aan drukte van werk en/of gezin willen ontsnappen is er de Women Wellness Retreat. De altijd populaire Body & Mind Relaxweken komen weer terug net als de Yoga Special waarmee we het seizoen afsluiten.
Afhankelijk van het thema van de reis zijn er dagelijks één of twee yogaworkshops, aangevuld met meditatie en mindfulness. Op veler verzoek is het aanbod aan twee-weekse reizen uitgebreid.
Op www.artemisbodymind.nl staat het volledige aanbod voor komende zomer.

Liefde voor yoga en Turkije

Artemis Body & Mind is opgericht door Monique de Boer. Zij volgde haar hart en bracht haar liefde voor yoga samen met haar liefde voor Turkije. Ze deelt dit tijdens de yogareizen graag met de deelnemers.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!