Shadow

Whitepaper BCD Travel schetst toekomst van virtuele betalingen

Traditionele betaalmethoden voor zakenreizen kennen veel tekortkomingen. Bedrijven besteden gemiddeld 40 uur per maand om reisuitgaven en betaalgegevens met elkaar te vergelijken, volgens een onderzoek van GBTA Foundation. BCD Travel, specialist in zakenreismanagement, publiceerde een whitepaper met onderzoek hoe betalingsautomatisering met behulp van virtuele creditcards de veiligheid, efficiëntie en dataverzameling verbetert.

Mike Eggleton©BCD

Payment: Virtual is Your New Reality biedt praktische informatie die inkopers van reizen kunnen gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over virtuele betaalopties. De paper bespreekt:

  • Wat u moet weten over virtuele kaarten en betalingsautomatisering
  • Hoe virtuele kaarten in het huidige betalingslandschap passen
  • De uitdagingen en voordelen van traditionele betaalopties
  • De voordelen en beperkingen van virtuele betaalopties
  • Hoe u de juiste betaaloptie kiest
  • Wat er komt kijken bij het implementeren van virtuele betalingen

“Travelmanagers die de tevredenheid van hun reizigers willen verbeteren en de nadelen van traditionele betaalmethoden willen vermijden, zouden zich moeten verdiepen in de voordelen van virtuele betalingen,” zegt Mike Eggleton, Senior Manager of Analytics and Research bij BCD Travel. “Met de toenemende acceptatie van technologie in zakenreizen, zien we dat steeds meer zakenreisprogramma’s virtuele betalingen invoeren. Onze nieuwe whitepaper maakt het onderwerp inzichtelijk en helpt travelmanagers om doordachte beslissingen te nemen.”

Payment: Virtual is Your New Reality beschrijft vijf stappen voor zakenreisprogramma’s om van virtuele betalingen een succes te maken: selecteren, accepteren, verbinden, testen en implementeren. De whitepaper legt ook uit welke interne en externe stakeholders bij het project betrokken zouden moeten zijn om virtuele betaling met succes te in zakenreisprogramma’s te integreren.

 

Sharing is caring!