Shadow

Voigt Travel wint award voor toeristische ontwikkeling in Zweeds Lapland

Reisorganisatie Voigt Travel heeft de Swedish Lapland Award 2019 gewonnen in de categorie ‘Connector’ voor haar uitzonderlijke bijdrage aan de ontwikkeling van het toerisme in Zweeds Lapland. In 2017/2018 lanceerde Voigt Travel twee nieuwe vliegverbindingen naar Kiruna en Skellefteå in Zweeds Lapland om Nederlandse reizigers te bewegen hun zomer- en wintervakantie door te brengen in het tot dan toe nog totaal onbekende Zweeds Lapland.

Swedish Lapland Award voor Voigt Travel ©  Voigt Travel
Swedish Lapland Award voor Voigt Travel © Voigt Travel

Waardevolle verbinding tussen Zweeds Lapland en de rest van Europa

De jury: “Voigt Travel heeft een waardevolle verbinding gecreëerd tussen Zweeds Lapland en de rest van Europa. Door het opzetten van nieuwe rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar Zweeds Lapland is deze reisorganisatie in staat gebleken om een nieuwe stroom van mensen, culturen, zakelijk en toeristisch verkeer op gang te brengen en een substantiële groei van het aantal Nederlandse bezoekers aan deze regio. Dat is een enorme prestatie.”

Cees van den Bosch, managing partner bij Voigt Travel: “Ik ben heel trots op deze award, omdat het een enorme erkenning is voor al onze inspanningen. Wat maar weinig mensen weten is dat we heel veel ontwikkelingswerk verrichten als reisorganisatie. We investeren veel in marketing, productontwikkeling, service optimalisatie en trainingen op locatie. We dragen bij aan het behoud van werkgelegenheid en leefbaarheid in gebieden waar nog maar heel weinig mensen wonen. Er is durf en vasthoudendheid voor nodig om in deze tijd in de reisbranche als relatief kleine speler te kiezen voor een bestemming waar nog amper awareness voor is.”

Rechtstreeks naar de zomer van Zweeds Lapland

Laat de zinderend drukke Route du Soleil achterwege en laat je overweldigen door de rust, de ruimte en de adembenemende schoonheid van het Arctische deel van Scandinavië. Voigt Travel vliegt van 19 juni t/m 4 september 2019 vanaf Rotterdam The Hague Airport zonder overstappen naar Skellefteå in het noorden van Zweden. En van 12 juni t/m 18 september kun je zonder over te stappen vliegen naar Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland.

De magische winter in Zweeds Lapland

Wie wil genieten van een totaal andere ervaring, kiest voor een sprookjesachtige wintersportreis naar Zweeds Lapland. Voigt Travel vliegt van 8 februari t/m 7 maart 2020 vanaf Amsterdam Schiphol Airport zonder overstappen naar Kiruna. Daar kun je -véél kleinschaliger- dan in Fins Lapland, genieten van de sneeuw, husky’s, rendieren, noorderlicht en de bijzondere Sami cultuur.

De vluchten worden uitgevoerd door Transavia. In nog geen drie uur vliegen ben je al op de poolcirkel. Je hoeft dus echt niet helemaal naar Canada voor het echte into-the-wildgevoel, het kan veel dichterbij dan je denkt!

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *