Shadow

Vakantiehuizen boeken ook bij TUI

De markt voor vakantiehuizen en –appartementen groeit en de vraag naar vakantieverblijven in het Westelijk Middellandse Zee gebied is groter dan ooit deze zomer. Daarom lanceert touroperator TUI een nieuw internationaal vakantiehuisportal.

TUI vakantiehuizen in Noorwegen © TUI
TUI vakantiehuizen in Noorwegen © TUI

Het aanbod op deze site bestaat uit ongeveer 280.000 woningen en appartementen van particuliere eigenaren, lokale agenten en touroperators in 70 landen wereldwijd.

Arjan Kers, general manager van TUI Nederland: “De vakantiehuizen en –appartementen-markt is zeer divers en voor de consument soms onoverzichtelijk. Wij zijn daarom blij dat we met het vakantiehuisportaal binnen onze internationale groep, dit aanbod kunnen lanceren binnen een vertrouwde merkomgeving.”De site is ontwikkeld in samenwerking met vakantiehuisspecialist atraveo, onderdeel van de TUI Group, en online in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Denemarken en Zweden. In de andere Europese landen wordt de site in de komende tijd ook gelanceerd.

Behalve TUI is ook de Leisure-groep met onder meer de merken Belvilla een grote speler op de vakantiehuizenmarkt. Ook Interhome biedt veel vakantiehuizen aan. Vergelijk dus het aanbod.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!