Shadow

Travelhome lanceert 4-wheel-drive-huren website

Campervakantiereisorganisatie Travelhome, een dochter van de ANWB, lanceert onder de naam www.4wdhuren.nl een speciale website voor het huren van 4-wheel-drive campers en 4WD-auto’s. Bestemmingen die worden aangeboden zijn Argentinië, Chili, Namibië, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada en Amerika.

camper 4wd

“Voor avontuurlijke reizen over onverharde wegen is een 4WD-auto of 4WD-camper noodzakelijk. Omdat dit soort avontuurlijke vakanties een andere reiziger aanspreekt dan ons regulier camperaanbod op www.travelhome.nl willen wij deze doelgroep met een eigen site bedienen”, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. Per land heeft men keuze uit verschillende typen 4WD-campers en auto’s en kan men kiezen uit meerdere vertrek- en inleversteden. Nadere informatie via www.4wdhuren.nl waar men ook binnen enkele minuten een offerte voor een reis naar voorkeur kan opvragen. Ook kan men zich hier aanmelden voor een nieuwsbrief zodat men op de hoogte wordt gehouden nieuwtjes en aanbiedingen.

Dakar Rally

“Een offroadvakantie accelereert zonder meer je vakantiebeleving”, stelt Van de Wiel. Outback avonturiers halen hun hart op met toeren over de karakteristieke rode zandwegen om zo het ruige binnenland van Australië te verkennen of bezoek de parken van Namibië via zandduinen en gravelwegen. Dat de Dakar Rally plaatsvindt in Argentinië en Chili mag geen verbazing wekken; beide landen zijn volmaakt om er offroad rond te reizen. En wie de asfaltwegen in Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland links wil laten liggen, kan met een 4×4 auto geweldig uit de voeten om de natuurpracht te bewonderen

Reist men met een 4×4 auto, dan overnacht men in een tent of een hotel. Met een 4×4 camper heb je je slaapkamer altijd bij de hand. Bij sommige modellen wordt de tent op het dak van het voertuig geplaatst. Het merendeel van de modellen is geschikt voor 2 personen, enkele uitvoeringen bieden ruimte aan vier personen.

Inspiratiedagen

Door het jaar heen organiseert Travelhome informatiebijeenkomsten waar een of meerdere bestemmingen belicht worden.

Vergelijk het camperaanbod van Travelhome met dat van AmerikaPlus en World Wide Campers.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *