Shadow

Topic Travel wordt zusje van Belvilla

belvilla2De @Leisure Group, de holding waar ook vakantiehuizenspecialist Belvilla onderdeel van is, neemt vakantiehuizenaanbieder Topic Travel over. Het merk Topic Travel blijft bestaan, net als het kantoor in Den Haag, en wordt toegevoegd als vijfde consumentenmerk in het portfolio van de @Leisure Group.

Kracht: klantenbinding en Frankrijk

“Met de overname van Topic Travel voegen wij een schat aan ervaring toe aan onze eigen expertise.”, aldus Maarten Esser, Executive Board Member van de @Leisure Group. “De kracht van Topic Travel zit vooral in hun succesvolle wijze van klantenbinding en daarnaast hun kwalitatieve vakantiehuizenaanbod, met name in Frankrijk.” Met de toevoeging van het merk aan haar portfolio verstevigt de @Leisure Group haar andere merken en bekrachtigt de positie als belangrijke internationale speler in vakantieverhuur in Europa.

Slagkracht voor de toekomst

In 1990 was Eric Bodlaender één van de oprichters van Topic Travel. “Na vijfentwintig jaar als individuele speler actief te zijn geweest, zien we dat de markt verandert. Met de toetreding tot de @Leisure Group vergroten wij onze slagkracht flink.” Onno Bodlaender vult aan: “Zo zijn wij er zeker van dat wij onze trouwe klanten en verhuurders nog lang onze topservice kunnen blijven bieden.”
Jaarlijks verblijven ruim 1,3 miljoen vakantiegangers met meer dan 140 nationaliteiten in een van de vakantie-accommodaties van de @Leisure Group.

Boek je vakantiehuis bij Belvilla

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!