Tomorrow Focus AG nu 100% belang in Zoover en Meteovista

Geplaatst door Redactie op 6 juni 2014 om 14:28 in de categorie Algemeen nieuws

Zoover Awards accommodaties 2014Tomorrow Focus AG neemt versneld een 100% aandeel in WebAssets B.V., het moederbedrijf van Zoover, Meteovista en weeronline.nl. De resterende 49,01 procent van de aandelen zijn overgedragen aan de Duitse investeringsmaatschappij. Tomorrow Focus AG was al in het bezit van een meerderheidsaandeel van 50,99 procent.

Met de verkoop neemt commercieel directeur en oprichter Bas Rasker de komende maanden afscheid. Stephan Bosman blijft in ieder geval het komende jaar nog aan en zal samen met de nieuwe algemeen directeur, Philipp Goos, per 1 september leiding gaan geven aan het bedrijf in Zeist. De uit Duitsland afkomstige Goos (37) is momenteel directeur bij Jameda.

Op vakantie naar Turkije met Sunweb

Oorspronkelijk zouden de aandelen in drie delen worden overgedragen in de jaren 2015 tot en met 2017. Door de versnelde overname wordt volgens Toon Bouten, CEO van Tomorrow Focus AG, ruimte gegeven aan een verdere samenwerking tussen de reisbedrijven binnen Tomorrow Focus AG: “Met een gezamenlijk IT-platform, een content platform en een shared Competence Centre worden het Duitse HolidayCheck AG, het Franse Ecotours en het Nederlandse Tjingo verder met elkaar in contact gebracht.”

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.