Shadow

SolutionSource, nieuw platform BCD Travel

BCD Travel introduceert SolutionSource, een nieuw productplatform met technologische reisoplossingen van externe partners. De online marktplaats biedt travelmanagers en reisinkopers toegang tot innovatieve externe technologieën, die zakelijke reisprogramma’s helpen optimaliseren. Freebird, Rocketrip, Fairfly en Yapta zijn de eerste partners die hun oplossingen via het platform aanbieden. Daar komen in de loop van 2018 meer partners bij.

SolutionSource©BCDTravel

Technologieproviders bieden steeds meer gespecialiseerde, unieke oplossingen aan voor de zakenreissector. Met deze innovaties kunnen travelmanagers eenvoudiger reisuitgaven optimaliseren, reizigersgedrag beïnvloeden en operationele efficiëntie verhogen.

Fascinerende tijd

Met het open platform SolutionSource maakt BCD Travel het voor klanten makkelijker om die technologieën te ontdekken, te testen en in hun reisprogramma op te nemen. “Door alle innovaties is het een fascinerende tijd voor de zakenreissector. Met een open platform zoals SolutionSource, maken we opkomende technologieën toegankelijker voor onze klanten”, zegt Yannis Karmis, Senior Vice President Product Planning and Development bij BCD Travel. “Technologieproviders kunnen door het open ecosysteem in onze bedrijfseigen platforms worden geïntegreerd voor een naadloze reismanagementervaring.”

“Als travelmanager voor het grootste sociale netwerk voor professionals, ben ik trots op mijn kennis van reistechnologie”, zegt Leslie Hadden, Global Travel Operations Manager bij LinkedIn. “Het bijhouden van technologische ontwikkelingen is tijdrovend. SolutionSource helpt me niet alleen om relevante reistechnologie te vinden, het geeft me ook het vertrouwen dat de oplossingen die ik uitkies voor LinkedIn eenvoudig in mijn reisprogramma kunnen worden geïntegreerd.”

Snel toegang

Met SolutionSource hebben travelbuyers snel toegang tot uitgebreide technologieën in belangrijke categorieën, zoals risicomanagement, prijsgarantie, vluchtonderbreking en programma-optimalisatie. Freebird, Rocketrip, Fairfly en Yapta behoren tot de eerste SolutionSource Authorized Partners.

• Freebird is een eenvoudige, mobiele oplossing waarmee zakenreizigers bij een vluchtonderbreking niet in de rij hoeven te staan en meteen een nieuw ticket kunnen boeken via hun telefoon.
• Rocketrip verlaagt de kosten voor zakenreizen door medewerkers te belonen als ze geld besparen.
• Met Fairfly betaal je altijd de laagste prijs voor een vlucht.
• De zakenreisoplossingen van Yapta geven prijsgaranties voor zowel vluchten als hotels.

De beschikbaarheid kan per technologie per land verschillen, maar in de loop van 2018 wordt het aantal partners verder uitgebreid.

Prima reputatie BCD Travel

“BCD Travel bevindt zich dankzij zijn wereldwijde aanwezigheid en reputatie als vertrouwd adviseur in een uitstekende positie om travelbuyers kennis te laten maken met innovatieve en waardevolle technologieën, zoals bijvoorbeeld het incentiveplatform van Rocketrip. Voor technologische partners is SolutionSource een platform om hun oplossingen eenvoudiger te integreren en meer van BCD’s klanten wereldwijd te bereiken”, aldus Irina Matz, Director Product Planning bij BCD. “We beseffen dat we de juiste technologie zodanig moeten aanbieden, dat die partners ermee kunnen werken. Daarom gaan we door met de ontwikkeling van standaard API’s en developer tools om onze SolutionSource-strategie te ondersteunen.”

Vanaf vandaag kunnen klanten op SolutionSource zoeken naar technologische oplossingen waarmee ze hun reisprogramma’s kunnen aanpassen en verbeteren. SolutionSource is het derde productplatform van BCD Travel, naast TripSource, een platform voor verhoogde reizigersbetrokkenheid, en DecisionSource, een intelligenceplatform voor rapportage en analytics.

Ga voor meer informatie over SolutionSource naar solutionsource.bcdtravel.com.

Sharing is caring!