Shadow

PaulCamper brengt reisgids Scandinavië

Reisgids©PaulCamper

Scandinavië populairst onder PaulCamper-kampeerders PaulCamper, het online platform waarop particulieren campers kunnen huren en verhuren, heeft een digitale reisgids gepubliceerd voor camperen in Scandinavië. De Noordelijke regionen staan namelijk hoog op het verlanglijstje van kampeerders, blijkt uit een informele peiling door het Duitse bedrijf.

Ervaren Scandinavië-gangers en locals hebben daarom samen zorgvuldig routes uitgestippeld die langs de mooiste stadjes en de beste campings van Noorwegen en Zweden leiden.
Naast aanbevelingen geeft de reisgids ook allerlei praktische tips over kampeeruitrusting en manieren om geld te besparen in het als duur bekend staande Scandinavië.
De reisgids is er als e-book en is dus altijd en snel bij de hand, zowel op smartphone, tablet als laptop. De gids telt 286 pagina’s, vol tips voor wandelingen, steden en fantastische natuur. Vol met mooie foto’s is dit de perfecte gids voor iedereen die met de camper op reis wil richting Scandinavië en niets wil missen.
Kijk hier voor de reisgids – in het Duits.

 Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbod. Inmiddels weten meer dan 10.000 huurders en 1.700 verhuurders hun weg te vinden naar het peer-to-peer verhuurplatform.
Kijk hier voor meer informatie.

1.1/5 - (11 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!