Oostenrijk Magazine op Second Home Beurs

Geplaatst door Redactie op 29 augustus 2016 om 16:05 in de categorie Algemeen nieuws

Oostenrijk MagazineBegin 2016 verscheen de eerste editie van Oostenrijk Magazine, het enige tijdschrift over vakantie vieren in Oostenrijk. De reacties op het tijdschrift zijn zeer positief. Lezers zijn verrast door de veelzijdigheid van Oostenrijk als vakantieland en het feit dat ze via het tijdschrift ook het nieuwe, moderne Oostenrijk leren kennen.

Vrijkaarten Second Home Beurs

Oostenrijk Magazine is aanwezig op de Second Home Beurs, van 23-25 september in de Jaarbeurs Utrecht (stand 002 in Hal 1), samen met vijftien stands die adviseren over het kopen of bouwen van een huis in Oostenrijk. Lezers van ons tijdschrift kunnen via www.oostenrijkmagazine.nl vrijkaarten voor de beurs bestellen. Op onze site schrijft columniste Elselien de Zaaijer geregeld over haar ervaringen met het bouwen van een huis in Oostenrijk.

In editie 4 van Oostenrijk, nu in de winkel, besteden we onder meer aandacht aan de Heurigen (wijnlokalen) in Wenen, de enige metropool ter wereld waar binnen de stadsgrenzen op zo grote schaal wijn wordt verbouwd. Wijnschrijver Mariëlla Beukers neemt de grootste Oostenrijkse wijn, Grüner Veltliner, onder de loep. En we gingen wandelen in de werelderfgoedregio de Wachau en naar Carnuntum. Uit deze regio, waar al sinds de Romeinen wijn wordt geproduceerd, komt een uitstekende Rubin Carnuntum van zweigelt-druiven. In de vaste rubriek Stedentrip dit keer aandacht voor de trendy kanten van Graz, de tweede stad van oostenrijk.

Ook te koop in Oostenrijk

Oostenrijk Magazine is niet alleen te koop in Nederland en België. Het tijdschrift is inmiddels ook in Oostenrijk zelf verkrijgbaar op plekken waar veel Nederlanders vakantie hun vakantie doorbrengen. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar.

Sharing is caring!

Comments are closed.