Shadow

NOVASOL City ziet het licht: Aanbod Friendly Rentals boekbaar via vakantiehuisaanbieder

Novasol CityAfgelopen jaar werd Friendly Rentals, specialist op het gebied van stedentrips, onderdeel van de NOVASOL Groep. Uit deze overname is het nieuwe reisconcept NOVASOL City geboren. Vanaf heden zijn de stadsappartementen met hotelservice te boeken via de website van NOVASOL. Ook is er een speciale NOVASOL City reisbrochure uitgebracht. De appartementen met eigen lokale servicekantoren bevinden zich in diverse steden in Europa en daarbuiten.

Een zakelijke afspraak in Barcelona of een romantisch weekend naar Parijs of Venetië? Een stad helemaal in eigen tempo ontdekken kan nu in een stadsappartement via NOVASOL City. De appartementen bevinden zich stuk voor stuk in het hart van de stad en daarmee ook in de buurt van de voornaamste bezienswaardigheden.

Daarnaast beschikken alle bestemmingen over een meertalige klantenservice en lokale kantoren. Het team ter plaatse zorgt ervoor dat de appartementen altijd netjes worden afgeleverd, zodat de gast onbezorgd van zijn/haar verblijf kan genieten.

Centraal gelegen stadsappartementen in populaire stedentripbestemmingen

De centraal gelegen stadsappartementen in populaire City Trip bestemmingen bieden de kans om de stad te ervaren als een lokale inwoner. Ontdek de beste wijnen in het gastronomische Porto, proef de lekkerste paella in Valencia of ga op zoek naar unieke boetiekjes in het zonnige Miami. Vanuit een appartement in het bruisende centrum zijn de mogelijkheden oneindig.

Tenslotte biedt een vakantiewoning in een grote stad de mogelijkheid om naar eigen invulling de omgeving te leren kennen. Er is bijvoorbeeld geen vaste tijd voor het ontbijt of onderhoud van de accommodatie. Ook kan de keuze worden gemaakt om in het appartement een maaltijd te bereiden of te dineren in de stad. Zo ervaart men tijdens een stedentrip de vrijheid van thuis!

Sharing is caring!