Shadow

Novasol breidt portfolio uit met Ardennes-Etape

Novasol neemt Ardennes-Etape overNOVASOL by Wyndham Vacation Rentals maakte vandaag bekend dat het de verhuurder van vakantiehuizen Ardennes-Etape, gevestigd in Stavelot (België), heeft overgenomen. Het merk Ardennes-Etape zal in de huidige opzet blijven bestaan en zal worden toegevoegd aan het actuele NOVASOL portfolio. Ardennes-Etape blijft onveranderd opereren en zal de basis vormen van alle toekomstige NOVASOL activiteiten in België.

Deze overname is een belangrijk onderdeel van NOVASOL ’s strategie om een sterke positie op te bouwen in Europa inclusief de dynamische vakantiemarkten in de Benelux ”, zegt Frans Schoon, directeur NOVASOL Benelux. “Onderzoek wijst uit dat Belgische vakantiegangers niet alleen frequent reizen maar ook een groter budget aan vakanties spenderen dan andere reizigers. Als 14e grootste uitgaande reismarkt in de wereld is België een zeer aantrekkelijke markt voor ons merk”, aldus Frans Schoon.

Kastelen en authentieke landhuizen huren

Ardennes-Etape biedt 1.500 particuliere vakantiehuizen aan in de Belgische Ardennen. Royale kastelen, authentieke landhuizen, landelijk gelegen boerderijen, traditionele chalets, comfortabele vakantiehuizen en bungalows vormen de zorgvuldige geselecteerde vakantieaccommodaties van hoogwaardige kwaliteit.

Wellness-vakantie en chalets in de natuur

“Ik ben erg enthousiast over de nieuwe ervaringen die we onze gasten kunnen bieden”, voegt Schoon toe. “We hebben de mogelijkheid om een bijeenkomst in een kasteel, een wellness vakantie in een landelijke boerderij of een weekend met z’n tweeën in een knus chalet in de natuur van de Ardennen aan te bieden. Met deze overname breiden we onze diversiteit in vakantiehuizen verder uit, vooral bij de bediening van het hogere marktsegment.”

“Toetreding tot het NOVASOL-team geeft de huiseigenaren van Ardennes-Etape toegang tot een nieuw potentieel aan reizigers vanuit de grootste vakantiemarkten wereldwijd. Dit kan resulteren in een hogere bezetting voor huiseigenaren terwijl het tevens een grotere betekenis voor de regio oplevert. Ik kijk er naar uit om meer gasten uit geheel Europa te mogen verwelkomen om de Ardennen op vele manieren te mogen ervaren”, zegt André Offermans, oprichter en directeur van Ardennes-Etape.

Het groene heuvelachtige landschap, de rivieren en historische plaatsen van de Belgische Ardennen nodigen bezoekers uit tot een veelvoud aan belevenissen. Reizigers vinden hier activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en kayak varen als ook het genieten van lokale ambachten, tradities en gastronomie in charmante historische plaatsen.

Ardennes-Etape werd in 1999 opgericht door André Offermans en heeft 42 medewerkers in dienst in het hoofdkantoor in Stavelot en een bijkantoor in Luxemburg. Bij het boeken van een vakantiehuis via Ardennes-Etape ontvangen alle gasten een “Ardennes pass”, die alle bezoekers de weg wijst naar de vele ervaringen en tevens kortingen verleent op attracties en evenementen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!