Shadow

Nominatie New York Media Group voor de Deloitte Technology Fast50

West 42 Street - New York (2)New York Media Group is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2016. Het bedrijf behoort hiermee tot een van de weinigen uit de reisbranche. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijkse verkiezing die in het leven is geroepen om de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland te bepalen. De uiteindelijke ranking wordt bekendgemaakt tijdens een Awards Ceremony op donderdag 13 oktober in Amsterdam. Eric van New York Media Group: “We zijn trots op onze nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Het is een erkenning voor de stappen die we als reissite de laatste paar jaar hebben gezet. Het bevestigt dat investeren in techniek in onze branche essentieel is voor verdere groei en ontwikkeling.” Activiteiten New York Media Group New York Media Group heeft websites over de stad New York in verschillende talen. Een van de grootste is NewYork.nl. De kernwaarden van het reisbedrijf zijn: liefde voor New York, betrouwbare informatie, lokale kennis en service. Doel is klanten inzicht geven in wat, wanneer te doen in New York door middel van verschillende technische oplossingen, zoals de geïntegreerde kalender die het bedrijf heeft ontwikkeld.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 kiest elk jaar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei van bedrijven over de afgelopen vier jaar, technologische innovatie en ondernemerschap.

Over New York Media Group

NewYork NL (2)New York Media Group voorziet dagelijks honderden internationale klanten van persoonlijk advies over de stad New York. Naast het vergaren van informatie kunnen klanten op de websites direct onderdelen van hun New York trip boeken. Omzet wordt gerealiseerd in 100+ landen wereldwijd. Meer dan 250.000 reizigers boekten inmiddels een deel van hun stedentrip via een van de New York sites.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!