Shadow

Nieuwe Premium Lounge op de luchthaven van Helsinki bijna klaar

FinnairloungeFinnair komt steeds dichterbij de opening van de nieuwe Premium Lounge op de luchthaven van Helsinki. De nieuwe lounge ligt naast de bekroonde Finnair Lounge bij Gate 36. De Premium Lounge is ontworpen door de firma DSIGN Vertti Kivi & Co en is een aanvulling op de oorspronkelijke Finnair Lounge. Op 1 juli zal de lounge open gaan voor Platinum en Gold Finnair Plus-leden en andere oneworld top-tier klanten.  

Scandinavisch design en Finse natuur

De Premium Lounge combineert klassiek Scandinavisch design met de Finse natuur. De lounge heeft een unieke sfeer en vormt een oase van rust doordat het licht, de kleuren en de videoprojecties zich aanpassen aan de seizoenen en de tijd van de dag. Gratis maaltijden en drankjes van hoogstaande kwaliteit, zoals wijn en gedistilleerde dranken, worden geserveerd op Marimekko servies en in Littala Ultima Thule glazen. Het eerste Littala Ultima Thule  glas werd ontworpen voor Finnair in 1968 door Tapio Wirkkala. De lounge is ingericht met zorgvuldig uitgekozen meubilair, waaronder de legendarische Tulip en Womb stoelen, die zijn ontworpen door Eero Saarinen. De 407 vierkante meter biedt comfortabele werk- en ontspanningsplaatsen aan ruim 122 gasten.

Finse sauna

De klant heeft tevens toegang tot de nieuwe douche suites en Finse sauna met handdoeken en Finse Wellness producten. De Premium Lounge is toegankelijk voor Finnair Plus Gold en Platinum klanten en hun gasten. Tevens zijn frequent flyer kaarthouders met een gelijkwaardige status bij een collega- oneworld vliegtuigmaatschappij welkom, inclusief Finnair joint business partners zoals American Airlines, British Airway, Iberia en Japan Airlines. Overige Business Class passagiers zijn welkom in de populaire en bekroonde, Finnair Lounge. De Finnair Lounge grenst direct aan de Premium Lounge.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *