Nieuwe Pierre & Vacances premium residentie in Flaine

Geplaatst door Redactie op 27 oktober 2014 om 17:17 in de categorie Accommodaties

Pierre et Vacances FlainePierre & Vacances heeft het aanbod aan wintersportvakanties in Frankrijk uitgebreid met een nieuwe vijfsterren residentie: Les Terrasses d’Hélios in wintersportdorp Flaine.

De nieuwe Pierre & Vacances premium residentie Les Terrasses d’Hélios bevindt zich in het hart van skistation Flaine en is gelegen op het zuiden, wat vele uren zon met zich meebrengt. De residentie biedt 119 luxueuze appartementen, een Deep Nature Spa, een verwarmd binnenzwembad en vele andere services.

Pierre et Vacances residentie in Le Grand Massif

Het familiestation Flaine is gelegen in één van de grootste skigebieden van Frankijk: Le Grand Massif. Skiliefhebbers kunnen vanuit de residentie direct de 265 km aan pistes op. Voor pure ontspanning biedt Les Terrasses d’Hélios een verwarmd binnenzwembad met uitzicht op het gebergte, een buitenjacuzzi, een sauna of een hammam. Vakantiegangers kunnen ook terecht in de Deep Nature Spa, gelegen in de residentie zelf, met verschillende behandelingen, sensatiedouches en een ontspanningsruimte.

Appartementen in Savoyaardse stijl

200x200 Wintersport

De residentie Les Terrasses d’Hélios, gebouwd in typische Savoyaardse stijl van steen en hout, biedt vakantiegangers ruime appartementen van hoge kwaliteit (2-kamerappartementen voor 4 personen tot 4-kamerappartementen voor 8 personen). De appartementen in eigentijdse stijl beschikken over een compleet uitgeruste keuken (wasmachine, koelkast, magnetron) en modern meubilair. De stijlvolle decoratie zorgt voor een gezellige bergachtige sfeer. Het grote schuifraam in de woonkamer geeft onmiddellijk toegang tot het balkon.

Sharing is caring!

Comments are closed.