Shadow

Nieuwe MSC Seaside naar VS en Caraiben

MSC SeasideDe MSC Seaside, een van de twee nieuwe schepen die cruiserederij MSC momenteel in Italië laat bouwen, gaat permanent cruises tussen Miami en het Caraïbisch Gebied verzorgen.

De MSC Seaside is het eerste schip van de nieuwe Seaside-klasse. Het nieuwe cruiseschip komt in november 2017 in de vaart en gaat het hele jaar door cruises naar het Caraibisch Gebied verzorgen.

Spectaculair waterpark op de MSC Seaside

MSC Seaside aquaparkDe nieuwe MSC Seaside krijgt een revolutionair aquapark aan boord. Dat waterpark bestaat onder meer uit vier spectaculaire glijbanen die deels buiten het schip om over verschillende verdiepingen naar beneden gaan. Een van die glijbanen is de Slideboarding, een glijbaan met interactieve videogame in één. In de 112 meter lange glijbaan suis je twee verdiepingen naar beneden op een strak vormgegeven vlot met een gamecontroller. Doel is om gekleurde knoppen in te drukken die overeenkomen met de gekleurde lichten die je onderweg ziet. Je scores worden na afloop op een scorebord getoond.

Nog zo’n spectaculaire glijbaan is de Speed Aquatubes waarbij je op binnenbanden naar beneden gaat. Dat gaat deels langs de zijkant van het schip zodat je de zee kunt zien. Voor kleine kinderen worden wat rustiger waterattracties gemaakt.

Een andere blikvanger is de Adventure Trail, een touwenparcours tussen hoge torens en touwbruggen. Klim- en kruipbanen, evenals glijbanen, zijn in overvloed te vinden.

Meer cruisenieuws over MSC en het nieuwe cruiseschip MSC Seaside is te vinden op Decruisegids.nl. Cruises van MSC zijn te boeken bij onder meer CruiseReizen.nl, Cruisetravel, Zeetours, Cruise.nl

Bekijk alvast de video van de MSC Seaside

Sharing is caring!