Shadow

National Geographic Expeditions stelt Avila Reizen aan als officieel agent voor Nederland en België

Avila Reizen wordt vandaag door National Geographic Expedition officieel aangesteld als agent voor Nederland en België. Hiermee wordt de Haarlemse reisorganisatie het officiële boekingskantoor voor het portfolio van National Geographic Expeditions voor de Nederlandse en Belgische markt. Door deze unieke samenwerking – de eerste van National Geographic Expeditions in Europa – kunnen reizigers nu de prachtige reizen van National Geographic Expeditions ondernemen onder alle zekerheden en services die je hier als consument mag verwachten. Denk aan SGR-garantie en de Nederlandstalige service en zekerheden van Avila Reizen.

screenshot National GeographicAvontuurlijke, exclusieve groepsreizen

National Geographic Expeditions is de reisorganisatie van het bekende merk National Geographic, dat staat voor avontuur, natuurbehoud en educatie. Het portfolio van National Geographic Expedition omvat overlandreizen, expeditiecruises en private jet-trips naar bestemmingen wereldwijd. De kleinschalige, exclusieve groepsreizen worden begeleid door experts van National Geographic, zoals wetenschappers, onderzoekers en fotografen. Reizigers hebben de kans om tijdens hun reis onderzoeksprojecten te bezoeken die exclusief toegankelijk zijn.

Gezamenlijke stand op de Vakantiebeurs

National Geographic Expeditions en Avila Reizen ondertekenen vandaag om 13:30 uur op de Vakantiebeurs officieel hun samenwerkingsovereenkomst onder toeziend oog van de pers. Na dit feestelijke moment is er genoeg ruimte voor vragen. Bij de stand zijn verschillende reisexperts aanwezig. Daarnaast huisvest de stand een heus theater, waar presentaties worden gegeven door bestemmingen en Frits Meyst. Frits Meyst fotografeerde eerder voor National Geographic Traveller en zal (amateur)fotografen voorzien van feedback. Locatie: Hal 11, stand D.048.

Ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel

Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van Avila Reizen: “Ik ken geen reizigers die niet geïnspireerd zijn door National Geographic. National Geographic Expeditions biedt reizigers de kans om mee te gaan naar de mooiste plekken ter wereld en deze te beleven met de experts van National Geographic. Wij zijn uiteraard erg trots te zijn aangesteld als eerste officiële agent van National Geographic Expeditions in Europa. Deze expedities passen perfect bij waar Avila Reizen voor staat: ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel.”

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *