Shadow

Met kerst naar Londen blijft het populairst

met kerst naar LondenNederlanders zijn nog steeds dol op kerstshoppen in Londen en willen het liefst met de kerst naar Londen. Dat blijkt uit zoekgegevens van de naar eigen zeggen grootste hotelboekingssite ter wereld.

Met kerst naar Londen om te shoppen

Met kerst naar Londen doen we om heerlijk te shoppen en te genieten van de kerstsfeer. Jaarlijks zijn van begin november tot begin januari de winkels en straten versierd met grote kerstbomen, prachtige kerststallen en duizenden lichtjes. Nederlanders willen deze sferen graag ook weer proeven, zo blijkt uit onderzoek van de site.

Met kerst naar Parijs of Berlijn

Nederlandse stedentrippers blijken tijdens de kerstdagen het liefst in Europa te blijven. Na Londen zochten zij ook veelvuldig naar hotels in Parijs en Berlijn, waar kerstbomen de Brandenburger Toren versieren. New York is de populairste niet-Europese bestemming. Met kerst op Rockefeller Center Plaza staan, de plek waar de bekendste en grootste kerstboom van New York staat, is voor velen een droom.

Weg met kerst in Nederland

In eigen land hebben Nederlanders het meest gezocht naar hotelovernachtingen in Amsterdam. De hoofdstad staat nummer vijf op de lijst en wordt gevolgd door Maastricht, wat bekend staat om zijn magische kerstmarkt op het Vrijthof.

Boek een arrangement met kerst naar Londen

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!