Shadow

‘The Manhattan’opnieuw partnerhotel

TThe Manhattan Hotel Rotterdam is ook de komende drie jaar het officiële toernooihotel  van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Toernooidirecteur Richard Krajicek en  hotelmanager Bart van de Brug hebben de nieuwe samenwerking vandaag bekrachtigd,  Het luxe 5-sterrenhotel tegenover Rotterdam Centraal Station viert in februari 2015  tevens haar 10-jarig jubileum als officiële partner van het jaarlijkse toptennis spektakel in  Ahoy Rotterdam. Vanaf de komende editie verwelkomt The Manhattan Hotel Rotterdam  naast alle spelers en de organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament nu  ook de spelers van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament.
Hotelmanager Bart van de Brug is zeer verheugd over de verlenging van het  partnerschap. ,,Het gehele team van The Manhattan Hotel kijkt ieder jaar uit naar dit  fantastische sportevenement,’’ weet hij. ,,Iedereen zet zijn of haar beste beentje voor om  de spelers en gasten van dit toernooi een warm thuis te geven in het hotel. Daarnaast zijn  we heel trots dat de organisatie van het ABN AMRO World Tennis Tournament en Ahoy  Rotterdam opnieuw voor ons hebben gekozen, ondanks het toenemend aantal luxe hotels  in Rotterdam.”

Richard Krajicek zegt: ,,We hebben The Manhattan de laatste jaren leren kennen als een  uitstekend hotel, met een bijzonder team dat inspeelt op alle wensen van de spelers. We  zien er dan ook naar uit om ook de komende drie jaar weer samen te werken.”  Het ABN AMRO World Tennis Tournament geldt als één van de belangrijkste  internationale indoor-toernooien, waarvoor de beste spelers ter wereld graag naar  Rotterdam komen.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *