Shadow

Laatste inschrijvingsmogelijkheid Zuid-Afrika Media Awards

South African Tourism Nederland houdt op 20 maart 2014 de tweede editie van de Zuid-Afrika Media Awards. In het sfeervolle theater ‘De Nieuwe Liefde’ in Amsterdam maakt de jury de winnaars van de tweede editie bekend.

Zuid Afrika toerisme giraffen
©South African Tourism

Doel van de Zuid-Afrika Media Awards is om de kwalitatieve reisjournalistiek- en fotografie te vieren en belonen. In de categorieën beste print artikel, beste online artikel, beste reisfotografie en beste tv productie worden awards toegekend. Aanmelden kan nog tot en met 28 februari 2014.

Bangu Masisi, Country Manager South African Tourism Nederland: “De eerste editie van de Zuid-Afrika Media Awards was in onze ogen zeer geslaagd. Nu de sluitingsdatum van de tweede editie dichterbij komt, kijk ik er persoonlijk erg naar uit om alle inzendingen de revue te laten passeren. We hebben weer veel mooie inzendingen ontvangen en ik moedig twijfelaars aan om in de komende weken zich toch nog aan te melden! Ik kijk er naar uit om alle deelnemers op 20 maart persoonlijk te bedanken.”

Prijzen en criteria

De winnaar in elke categorie maakt kans op een reis naar Zuid-Afrika en natuurlijk een eervolle award voor in de prijzenkast. De criteria voor aanmelding zijn simpel: het moet een toeristische publicatie over Zuid-Afrika betreffen, die in 2013 gepubliceerd of uitgezonden is.

Vakjury

De artikelen en fotoreportages worden ook dit jaar beoordeeld door een vakjury bestaande uit experts, welke dichter bij de datum bekend worden gemaakt. De jury wordt voorgezeten door Bangu Masisi, Country Manager South African Tourism Nederland en vice voorzitter Susan van Egmond, directrice van TMC, het PR bureau van South African Tourism.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot en met 28 februari 2014 door een e-mail te sturen aan TMC: anne@tmc-world.com

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *