Shadow

Kerst en Oud en Nieuw in Center Parcs

chaletcenterVan 7 december t/m 9 januari veroveren de magie en sfeer van Kerstmis de parken van Center Parcs. Tijdens de most wonderful time of the year worden verschillende onverwachte en originele activiteiten georganiseerd. Daarnaast maakt de Kerstman geregeld een toertje over het park, is er ‘s avonds op eerste en tweede kerstdag live muziek en entertainment in de Market Dome – het overdekte parkcentrum – worden er voor het slapengaan wintersprookjes aan de kinderen voorgelezen, kan men genieten van gezellige kerstfilms en is er in een aantal parken een kerstmarkt. Op ieder park is de Market Dome bovendien omgetoverd tot sprookjesachtig middelpunt met sfeervolle kerstverlichting.

Sluit 2014 op feestelijke wijze af en geniet van live muziek en entertainment in de restaurants van de Market Dome. Tot het moment dat de klok twaalf uur slaat, wordt er bovendien een Family Game Night in New Year’s Eve stijl georganiseerd. Als het dan eenmaal zover is, gaat er een spectaculaire vuurwerkshow van start aan de rand van het meer op de categorie 4 en 5 parken.
De ruime en comfortabele cottages van 4 tot 12 personen vormen een ideale omgeving voor onvergetelijke feestdagen met familie of vrienden. Geniet van heerlijke kant-en-klare cateringarrangementen – zoals een kerstbrunch, een 4-gangen diner of kerstbuffet – bij het haardvuur, van het terras midden in de natuur en van een kerstboom waarbij je kunt kiezen deze al dan niet zelf te versieren (op voorhand te reserveren).

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!