Shadow

Green-Zones in de Top 5 Travel Apps!

”The Travel Magazine” heeft de Green-Zones app verkozen tot een van de innovatiefste reisapps van Europa in 2017. Het toonaangevende Britse reismagazine schreef: ”Deze apps voor computer en smartphone zullen de reizen van gebruikers duidelijk verbeteren en hun helpen tijd en geld te sparen”. Onder de vele geteste apps is Green-Zones bijzonder vanwege het makkelijke gebruik!

©GreenApp

Green-Zones vat alle informatie over de Europese milieuzones samen, laat de actuele status en eventuele rijverboden zien en maakt het mogelijk om de grenzen van de betreffende zone precies op een interactieve kaart te bekijken. Naast Green-Zones werden ook “WiFi Map”, “Hitlist”, “Luggage Hero” en “Flymble” in de top 5 apps genoemd.

Zo werd de Green-Zones app beoordeeld

De handige en gratis mobiele app biedt waardevolle informatie voor automobilisten die hun reis door West-Europa plannen. De milieubeschermingswetten schrijven automobilisten in Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en andere landen voor een speciale milieusticker op hun auto te plakken om in de milieuzones van een bepaalde stad te mogen rijden.

De gratis app bevat duidelijke en gedetailleerde informatie over de Europese milieuzones en de actuele regels en beperkingen voor het rijden in de milieuzone. Bovendien heeft de app een makkelijke zoekfunctie waarmee u kunt controleren of bijvoorbeeld uw hotel in een milieuzone ligt. Wanneer u een milieusticker nodig heeft kunt u deze via de app bestellen en vermijdt u het risico op een hoge boete.

Meer over Green-Zones

 

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *