Shadow

Frequent Flyers’ best Friend: noise cancellation headphones van XQISIT

Headphone@PridePR
[email protected]

XQISIT, hét merk van telefoonaccessoires voor de on-the-go generatie, presenteert de OverEar400: een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling tot 25 decibel. Dat maakt ze tot het ultieme reismaatje voor wie vaak met het vliegtuig reist.Bij actieve noise cancelling worden lage tonen door een microfoon opgepikt, waarna het tegenovergestelde geluid door de over de oren vallende oortelefoons wordt gestuurd. Dat ‘annuleert’ het monotone gebrom van een vliegtuigmotor. De techniek werd oorspronkelijk bedacht om de oren van vliegtuig- en helikopterpiloten te beschermen, maar is tegenwoordig ook voor consumenten beschikbaar. Goed nieuws dus voor de frequent flyers onder ons: muziek, podcasts en video’s klinken vanaf nu net zo helder als thuis.

Bovendien lijkt de OE400 in de verste verte niet op de gigantische hoofdklemmen waar helikopter- en straalvliegtuigpiloten toe veroordeeld waren: deze hoofdtelefoon is er een die gezien mag worden. Door het slanke design weegt de E400 maar 217 gram, waardoor hij langere tijd achter elkaar gedragen kan worden zonder te irriteren.

Met een volledig opgeladen batterij kan de hoofdtelefoon tot wel 12 uur achtereen muziek spelen. Via de ingebouwde microfoon kunnen tot 15 uur lang telefoongesprekken worden gevoerd. Door Bluetooth 4.1 kun je zelf tot 10 meter van je smartphone of tablet vandaan lopen. De stand-bytijd van de OE400 is 30 uur, maar mocht de batterij op een hele lange reis onverhoopt toch leegraken, dan kun je er altijd nog een audiokabel met 3,5mm-plug op aansluiten en verder genieten van muziek en films.

De XQISIT OE400 is beschikbaar bij kleine en grote retailers voor een adviesprijs van 99 euro. Meer info over de XQISIT OE400.

[email protected]

Sharing is caring!