Fjord Line vergroot de cabinecapaciteit op haar ferry’s met 20 procent

Geplaatst door Redactie op 15 december 2016 om 14:58 in de categorie Reisorganisaties

Fjordline MS BergensfjordDe capaciteitsvraag bij de cruiseferry’s MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord van de rederij Fjord Line is sinds de eerste vaart nog nooit zo groot geweest als nu. De Noorse rederij heeft daarom besloten om de cabinecapaciteit met 20 procent te vergroten.

Beide schepen, die de route Hirtshals-Stavanger/Bergen en Hirtshals-Langesund varen, krijgen op dek 10 ieder rond de 60 extra, hoogwaardige cabines – velen daarvan met panoramazicht. Daarnaast worden de buffetrestaurants met ieder 125 zitplaatsen uitgebreid. Deze capaciteitsvergroting, die rond de jaarwisseling 2017/2018 is gepland, zal worden uitgevoerd door de werf Fosen Yard in het Noorse Rissa. De ombouw van de schepen moet rond de jaarwisseling 2017 – 2018 voltooid zijn.

Fjord Line biedt met de twee moderne cruiseferry’s MS Stavangerfjord (bouwjaar 2013) en MS Bergensfjord (bouwjaar 2014) het hele jaar door een dagelijkse dienstregeling op de lijn Hirtshals, Noord-Denemarken – Stavanger/Bergen en tussen Hirtshals en Langesund in de Noorse regio Telemark.

Snelste verbinding

De expressferry HSC Fjord Cat biedt op de lijn Hirtshals-Kristiansand in het zomerseizoen de snelste verbinding tussen Midden-Europa en Scandinavië. Sinds het zomerseizoen van 2014 onderhoudt Fjord Line met de MS Oslofjord een veerverbinding tussen Sandefjord in Noorwegen en het Zweedse Strömstad.

Fjord Line vergroot de cabinecapaciteit op haar ferry’s met 20 procent
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.