Shadow

Facelift voor wellness van Sunparks

SP20100717-0407
SP20100717-0407

De wellness van het Sunparks vakantiepark Oostduinkerke aan Zee heeft een grondige facelift ondergaan. Na een renovatie van een kleine maand gingen de deuren van het voormalige West Coast Wellness op 3 juli jl. weer open, maar nu in eigen beheer van Sunparks. Zo is de kwaliteit en de hygiëne gewaarborgd en kunnen de bezoekers van het vakantiepark weer het hele jaar door genieten van weldadige sauna’s, baden, massages en behandelingen.
Moderne lounge-sfeer

De weerman voorspelt druilerige dagen of juist stormachtig weer? Geen betere remedie om de blues tegen te gaan en de batterij weer op te laden dan een lekker verwendagje in het wellness centrum. Of misschien wel twee! Of u nu alleen, met uw geliefde, uw moeder of met vriendinnen komt, een dagje of een paar uurtjes pure verwennerij voor lichaam en geest doet iedereen goed!
Sunparks Vakantiepark Oostduinkerke aan Zee beschikt over een uitgebreid saunacomplex van meer dan 600 m2 en heeft zojuist een grondige opknapbeurt ondergaan. De stijl is modern, lounge en het geheel straalt een weldadige rust uit.

Sharing is caring!