Shadow

Drie manieren om te besparen op Silversea wereldcruises

silversea-cruises-silver-shadowDe ultraluxe rederij Silversea Cruise brengt opnieuw haar populaire Silver Select-programma uit. Daarbij krijgen cruisepassagiers gedurende een beperkte tijd interessante bespaarmogelijkheden geboden op wereldcruises en een beperkt aantal expeditiecruises in 2016.

Cruises vanuit Athene, Monte Carlo en Venetië, door de Amazone en langs de Andaman eilanden, naar Antarctica, de meest exotische bestemmingen zijn mogelijk voor cruisepassagiers van Silversea Cruises. Die krijgen met het Silver Selec-programma de mogelijkheid om hun droomcruise te personaliseren. Dat kan op drie manieren:

  • 1500 dollar onboard tegoed voor bijvoorbeeld excursies, spa-behandelingen en specialiteitenrestaurants
  • een tweede categorie suite upgrade
  • of vijftig procent korting op een tweede suite.

Bij de expeditiecruises kunnen cruisepassagiers kiezen uit een twee-categorie suite upgrade of vijftig procent korting op de tweede suite. Het Silver Select programma is beschikbaar voor nieuwe boekingen die tussen 1 en 31 julli 2016 gemaakt zijn op cruises naar het Caraïbisch gebied, de Middellandse Zee, Asia-Pacific, Zuid-Amerika, Antarctica, Galapagos-eilanden, Afrika en de Indische Oceaan.

Actievoorwaarden en prijzen

“voor de reiziger draait tegenwoordig alles om keuze. Silver Select biedt reizigers een à la carte-menu van diverse geweldige besparingsmogelijkheden die elk een uitstekende waarde vertegenwoordigen”, a;dis Rory Broun, managing sales manager Benelux en Midden-Oosten. “Je kunt jezelf trakteren op een grotere suite of jezelf laten verwennen in de spa. En de optie om een tweede suite voor de helft van de prijs te boeken is een geweldige mogelijkheid om familie en vrienden uit te nodigen voor een cruisebestemming bijna overal ter wereld.”

Bekijk het aanbod en alle details op de aanbiedingenpagina van Silversea Cruises.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!