Shadow

Disneyland Paris: 90 jaar Mickey Mouse tijdens Disney’s Betoverende Kerst

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest, het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’, waar Mickey het middelpunt is van de evenementen.

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren. ‘Mickey’s PhilharMagic’ is geopend van 1 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019.

Christmas Songtime!

De gasten die van kerstliedjes houden kunnen genieten van de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Elke dag krijgen gasten de kans om op het podium deel te nemen aan de show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney. ‘Christmas Songtime!’ is onderdeel van het programma ‘Disney Performing Arts’.

Disney’s Christmas Parade

De ‘Disney’s Christmas Parade’ maakt een grote comeback en verspreidt twee keer per dag de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw dat valt in Main Street U.S.A. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy leiden de dans. Ze bereiden zich voor op kerst samen met al hun vrienden. Ook Woody en Buzz Light Year van Disney•Pixar’s Toy Story zijn te zien, samen met dansende peperkoekmannen en allerlei andere kersttraktaties.

Magische kerstontmoetingen

Tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest kunnen de gasten Marie van de Aristokatten, Dagobert Duck, Peter Pan, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten. Ook de Kerstman komt naar Disneyland Paris en neemt tot en met 25 december zijn intrek in Meet Mickey Mouse waar hij de gasten onthaalt voor een magische ontmoeting.

Elke avond worden de duizenden lampjes in de 24 meter hoge kerstboom in het Disneyland Park aangestoken tijdens de betoverende show ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’ met Mickey, Minnie en de Kerstman. Zij tellen samen met de gasten feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie worden de gasten ondergedompeld in de magie van kerst. Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren is de kerstboom versierd met nieuwe decoraties en heeft de show een nieuw muzikaal intermezzo, speciaal voor Mickey.

Een greep uit de nieuwe shows en evenementen

A surprise for Mickey! Het is tijd om 90 jaar Mickey Mouse te vieren. Zal Minnie op tijd zijn of moet ze haar Disney vrienden, en misschien zelfs de gasten, vragen om haar te helpen om Mickey een onvergetelijke verrassing te geven? Deze speciale verjaardagsverrassing gaat ook online, want gasten worden van tevoren uitgenodigd om een speciaal bericht voor Mickey Mouse op hun social media te delen met behulp van de hashtag #SurpriseMickey. Het bericht kan zelfs tijdens de show verschijnen als een extra verrassing voor Mickey.  Deze interactieve show vindt meerdere keren per dag plaats op Production Courtyard aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Gasten kunnen hun dag in Disneyland Paris magisch afsluiten met ‘Goofy’s Incredible Christmas’. Deze spectaculaire avondshow maakt gebruik van mapping technologie en adembenemende special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™. Mickey en Minnie Mouse nemen de gasten samen met hun vrienden Goofy, Donald Duck en Katrien mee op een fantastische reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest verbazingwekkende feest dat je je ooit zou kunnen voorstellen. Goofy heeft een aantal onverwachte verrassingen in petto!

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten ook vele Disney Figuren ontmoeten, zoals Goofy in zijn kerstmannenpak, Minnie Mouse en Buzz Lightyear.

Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest en de feestelijke evenementen voor de 90e verjaardag van Mickey Mouse duren van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019. Dat feest wil je natuurlijk niet missen. Ga met de trein naar Parijs, koop hier je tickets voor het park of neem een volledig verzorgde reis bij De Jong Intra of OAD.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

1/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *