Shadow

Deals voor vakantie, campers en cruises

Iedereen kijkt er weer naar uit: vakantie. En of je nu al zin hebt om een lange zomervakantie te boeken, in de meivakantie even weg te gaan of nog snel iets wilt doen met Pasen, je wilt natuurlijk een mooie deal sluiten. We hebben er een aantal voor je geselecteerd.

Zelf een vakantie op internet boeken? Vanaf 1 juli 2018 ben je als consument beter beschermd. © Nico van Dijk
Strand Benidorm©Nico van Dijk

Zon en strand of op ontdekkingsreis. Een cruise of een camperreis. Weekendje weg of een paar wegen de boel de boel laten? Kijk, kies en boek.

Zomerreizen en weekendjes weg

Maar liefst 466 deals verdeeld over 27 verschillende landen. Van strandvakanties tot stedentrips en van dagjes uit tot weekenden in een bungalowpark.

Voor grote en kleine kinderen

Dit jaar staat Disneyland Paris drie dagen lang helemaal in het teken van de ‘Magical Pride’ met op 1 juni een exclusief feest in The Walt Disney Studios; exclusief geopende spannende attracties, Karaoke Theater en nog veel meer. Boek hier je 3-daagse arrangement met aankomst op 31 mei 2019.

Camperen

Altijd al met een camper door Amerika of Canada willen reizen, maar vond je zo’n campervakantie te duur? Dan hebben wij een tip voor je: ga een nieuwe camper wegbrengen van de fabriek naar de verhuurder. Via World Wide Campers kun je campers boeken van onder andere Cruise America en Cruise Canada. Deze twee maatschappijen hebben een voordelige wegbrengspecial voor het voorjaar van 2019.

Cruisen

Steeds meer mensen ontdekken dat je met cruisen op een gemakkelijke en comfortabele manier allerlei nieuwe steden en mooie natuurgebieden kunt bezoeken. En er zijn heel wat soorten cruises te boeken. Een expeditiecruise bijvoorbeeld, of een stedencruise.  Erg populair zijn ook de fjordencruises. De mooiste cruises en aanbiedingen van bijvoorbeeld Norwegian Cruise Line vind je bij Captain Cruise.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *