Shadow

Cruise met Costa langs Noorse fjorden, de Shetland-eilanden en IJsland

noorwegencostaOntdek de machtige Noorse fjorden, ervaar vijf dagen lang de ruige natuur op IJsland en zie Jan-van-genten op de Shetland-eilanden. Met de twee zomerse natuurreizen naar het noorden van Costa Cruises die vertrekken vanuit Amsterdam.In de lente en zomer is de natuur in Noorwegen en IJsland op haar mooist en de temperaturen het aangenaamst. Daarom organiseert Costa Cruises in de maanden juni,  juli en augustus twee natuurreizen met het cruiseschip de Costa Fortuna.

Natuurreis Schotland, de Faeröer-eilanden, IJsland, Shetland-eilanden

Vijftien dagen lang cruisen met Costa Cruises vanuit de haven van Amsterdam langs de mooiste natuur van Noord-Europa. De reisroute van deze cruise loopt van Lerwick op de Shetland-eilanden naar IJsland via Torshavn op de Faeröer-eilanden om te eindigen in de Highlands bij de plaats Invergordon. Op sommige datums is de route in omgekeerde richting.

Natuurreis Noorse fjorden

Tien dagen lang cruisen met Costa Cruises langs de majestueuze fjorden van Noorwegen. De cruise gaat vanuit Amsterdam naar Bergen en doet vervolgens Hellesylt,  het Geiranger fjord, Andalsnes, Olden, Flam (Aurlandsfjord) en Stavanger aan.

 

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!