Shadow

Boek snel voordelige winter- en voorjaarsvluchten

easyJet zet vandaag het vluchtschema online voor de winterperiode van 2018 en het voorjaar van 2019. De prijs van vliegtickets is bij easyJet afhankelijk van het aanbod. Daarom is vandaag en op donderdag 26 april voor passagiers het aanbod van tickets het grootst tegen scherpe tarieven.

Budapest©Madeleine van de Wouw

Vandaag zet de budgetvlieger het vluchtschema voor de winterperiode 2018 online, het gaat hier om de vluchten tussen 28 oktober 2018 en 3 februari 2019. Op donderdag 26 april laadt easyJet het vluchtschema in voor de voorjaarsperiode van 2019, het gaat hier om de vluchten tussen 4 februari 2019 en 24 maart 2019.

Wil jij dit jaar aanwezig zijn als ze op 1 december de vijfhonderd lichtjes in de twintig meter hoge kerstboom op Trafalgar Square in London ceremonieel aansteken? Of oud en nieuw in stijl vieren in het wereldberoemde Szechenyi badhuis in Boedapest, dat elk jaar weer omgetoverd wordt tot spectaculaire feestgelegenheid. Boek dan een stedentrip bij onder meer TUI.

Wil je liever rustig van een zonnige voorjaarsvakantie genieten of samen met je Valentijn voordelig een romantisch weekendje weg? Of wil je familie of vrienden bezoeken, heb je zin in een zonnige city trip, of ga je het liefst een langere periode weg, boek dan een vliegticket zodat je voordelig naar de populairste Europese bestemmingen kunt vliegen.

Liever een stedentripje met de bus?

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!