Shadow

Bijzonder overnachten in het sneeuwhotel

Ongerepte sneeuwvlaktes, een sprookjesachtig landschap, prachtig poollicht en de zekerheid van een authentiek dik pak sneeuw. Op slechts 3 uur vliegen ligt Fins Lapland. De ideale bestemming voor een écht bijzondere wintervakantie.

ijshotel

Het land biedt unieke belevenissen zoals huskysafari’s, sneeuwscooterexpedities, ijsbrekertochten en… met de rendieren ‘op jacht naar het noorderlicht’. Lapland specialist Voigt Travel combineert dat nu met ongewone overnachtingen in het Arctic Snowhotel. 

Act like an Eskimo! Het Arctic Snowhotel is een indrukwekkend gebouw van sneeuw en ijs en echt een bezoekje waard. Je vindt er (slaap)kamers, een ijsbar (neem ook eens een drankje uit een glas gemaakt van ijs!), een restaurant en zelfs een sneeuwkapel (waar je kunt trouwen op z’n witst!). Ook kun je gebruik maken van de bijzondere sneeuwsauna of bubbelbad. Kijk je ogen uit! Er is zoveel te zien. Van grote ijssculpturen tot prachtige muurdecoraties. En… let ook op de kleine details op muren en ramen van ijs.

’s Avonds wordt het Snowhotel feeëriek verlicht en loop je, gewapend met een warme slaapzak, naar je slaapkamer en lig je heerlijk op een bed met rendiervellen. De sneeuw absorbeert al het geluid en de temperatuur gaat erg meevallen, die schommelt hier altijd rond de -3 graden. Ook al is het buiten – 25 graden. In de slaapzak, tezamen met een muts en warme sokken, lig je comfortabel en warm, maar probeer een toiletbezoek uit te stellen…   Op en top romantiek en een ‘once in a lifetime’ ervaring.

Bekijk meer informatie op de site van Voigt Travel.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *