Shadow

Belvilla kiest voor tech op hoogste niveau

Vakantiehuizenexpert Belvilla, onderdeel van de @Leisure Group, heeft Bret Kelly benoemd tot Managing Director. Sinds 2013 is Kelly werkzaam voor de holding als Chief Technology Officer, waar hij onder meer een belangrijke bijdrage leverde aan de acquisitie van diverse bedrijven en de integratie hiervan binnen de groep.

Zijn nieuwe rol als Managing Director onderstreept de visie van Belvilla dat techniek en online dienstverlening een essentiële rol spelen in het bieden van de beste klantervaring.
Tobias Wann, CEO van de @Leisure Group: “We geloven in de kracht van een sterke klantenservice die wordt gecombineerd met de juiste technische oplossingen. Ik heb Bret leren kennen als iemand met een groot hart voor onze klanten. Op technologisch vlak heeft hij ons naar een hoger niveau gebracht, waardoor we onze gasten, huiseigenaren en partners nog beter bedienen. Ik twijfel er geen moment aan dat we met hem aan de Belvilla-leiding onze internationale groeiambities waar kunnen maken.”

Hoge kwaliteit en gemak

Belvilla maakt de laatste jaren een sterke ontwikkeling door met onder meer een boekingsgroei in dubbele cijfers. De vakantiehuizenspecialist is hard op weg om zijn leidende positie in de Benelux ook in te nemen in Europa. Komend jaar wil Belvilla nog meer mensen mooie vakantiemomenten laten beleven. Bret Kelly: “Wij bieden hoge kwaliteit en gemak aan al onze klanten. Onze vakantiehuiseigenaren stellen een kostbaar bezit beschikbaar – hun vakantiehuis – en verwachten van ons dat wij hier zorgvuldig mee omgaan en dat wij zekerheid en goede inkomsten bieden. Aan de andere kant vertrouwen gasten ons hun belangrijkste dagen van het jaar toe, namelijk de vakantie. Die vakantieverwachtingen willen wij niet alleen waarmaken, maar het liefst ook overtreffen. Belvilla-blijdschap, dat is ons doel.”

Boek je vakantiewoning of vakantievilla:

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!