BCD Travel maakt hotels boeken toegankelijker voor zakenreiziger

Geplaatst door Redactie op 3 september 2015 om 11:56 in de categorie Algemeen nieuws

triphotelsNa een succesvolle proefperiode bij enkele Europese klanten, lanceert BCD Travel, marktleider in zakenreismanagement in de Benelux, een eigen platform om hotels te boeken: TripSource Hotels. TripSource Hotels, dat gebouwd is met technologie van het Californische GetGoing, combineert de content van Global Distribution Systemen met die van andere boekingsites en hotels. Voor reizigers betekent dit dat ze kunnen kiezen uit een ruim aanbod hotels tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met wat ze elders vinden. Voor bedrijven betekent dit dat hun reizigers gestimuleerd worden hotels te boeken waarmee prijsafspraken zijn gemaakt.

Toegankelijk

Hotelboekingen buiten het reisbeleid om gaan ten koste van het reisbeleid. Door een gemakkelijk, gebruiksvriendelijk boekingsproces aan te bieden, zijn reizigers minder geneigd om ergens anders te gaan zoeken en boeken. TripSource Hotels is toegankelijk via verschillende boekingskanalen, biedt de juiste informatie en is gemakkelijk in gebruik. De tool is geïntegreerd in de workflows en backoffice van BCD Travel en biedt een totaaloplossing voor hotelboekingen, inclusief automatische virtuele betalingen, business intelligence en hulp bij sourcing.

Tools

“We geven reizigers de tools die ze nodig hebben, zonder afbreuk te doen aan het zakenreisprogramma van het bedrijf”, zegt Heinz Jennewein, Senior Vice President EMEA South West bij BCD Travel. “TripSource Hotels zorgt ervoor dat reizigers worden geholpen door gespecialiseerde travel consultants wanneer dat nodig is. Travelmanagers hebben toegang tot de reisgegevens waardoor ze hun reiskosten kunnen beheren en hun reizigers de beste steun kunnen bieden in geval nood.”

“Het is fantastisch om te zien hoe onze technologie wereldwijd wordt ingezet voor zo’n brede zakelijke doelgroep”, zegt Alek Vernitsky, CEO en mede-oprichter van GetGoing, Inc. “Het stabiele technologische platform van BCD Travel, hun strategische partners en gedreven teams hebben ons geholpen om een hoogwaardige, betrouwbare oplossing aan te leveren.”

Sharing is caring!

Comments are closed.