BCD Travel lanceert digitaal engagementplatform Connect voor zakenreisklanten

Geplaatst door Redactie op 30 september 2019 om 17:00 in de categorie Reisorganisaties

Zakenreisspecialist BCD Travel introduceert Connect, een digitaal engagementplatform exclusief voor BCD-klanten.

Connect van BCD Travel © BCD Travel.

Connect van BCD Travel © BCD Travel.

Het platform maakt onderdeel uit van BCD’s voortdurende investering in digitale engagementdiensten. Connect biedt een community die de waarde van zakenreisprogramma’s en samenwerking tussen BCD en klanten wereldwijd bevordert. Connect biedt niet alleen inspiratie voor discussiegroepen binnen de community, maar dient ook als bron voor best practices, productupdates en casestudy’s, onderzoek en whitepapers, industrietrends, ondersteuning, accountgegevens en meer.

Meer dan alleen zakenreisprogramma’s beheren

“Bij BCD Travel doen we veel meer dan alleen maar zakenreisprogramma’s beheren. We zijn een betrouwbare adviseur voor onze klanten. Connect biedt onze klanten een dynamische digitale omgeving waarin ze kunnen samenwerken met BCD-experts in programma-optimalisering en technologie en collega’s met dezelfde interesses, en informatie en advies met elkaar kunnen delen over onze verschillende producten en oplossingen”, aldus Yannis Karmis, Senior Vice President of Product Planning and Innovation bij BCD Travel. “Minstens even belangrijk is dat we met Connect directe feedback van onze klanten krijgen over allerlei onderwerpen. Op basis daarvan kunnen we onze best practices beter vormgeven; van technologische roadmaps en servicemodellen tot aan traveler engagement en program intelligence.”

Vinger aan de pols

Travelmanagers houden graag een vinger aan de pols bij de verschillende aspecten van hun zakenreisprogramma. Maar met alle nieuwe informatie die dagelijks binnenstroomt, is het vaak een uitdaging om bij te blijven.

“Zowel in ons beroeps- als privéleven gebruiken we veel communicatiemiddelen. Daarmee kun je gemakkelijk documenten, ideeën, video’s, dia’s en vele andere zaken delen”, aldus Miriam Moscovici, Senior Director, Research and Corporate Innovation bij BCD Travel. “Door deze trend te combineren met de behoefte van de zakenreisgemeenschap om voortdurend op de hoogte te blijven, hebben we Connect ontwikkeld; een digitale samenwerkingstool die het leven van zakenreisprofessionals behoorlijk zal vergemakkelijken.”

Connect is nu al beschikbaar voor enkele klanten en wordt de komende weken geleidelijk aan uitgerold naar alle klanten in markten met eigen BCD-filialen. Wilt u Connect in actie zien? Bekijk deze video.

Sharing is caring!

Comments are closed.