Shadow

Amsterdamse hotels beste van Nederland

Hotel The Toren in AmsterdamHet vier sterren Hotel The Toren in Amsterdam heeft voor het derde jaar op rij de prestigieuze Travelers’ Choice Award van Tripadvisor voor ‘Beste hotel van Nederland’ gewonnen. Deze award wordt in de hotelbranche als de meest waardevolle onderscheiding beschouwd. De awards worden toegekend op basis van de ruim 125 miljoen recensies reissite Tripadvisor.

Het bijzondere hotel aan de Keizersgracht biedt naast een uniek interieur ook gastvrijheid op topniveau. Waar in andere Europese hoofdsteden elk jaar een ander hotel de nummer 1 positie weet te behalen[1], is het The Toren gelukt om 3 jaar lang de steeds hogere verwachtingen te overtreffen en tot deze unieke prestatie te komen. Helemaal verrassend is dit succes niet: The Toren werd in 2013 ook al onderscheiden met een Travelers’ Choice Award van Tripadvisor, een World Luxury Award, en in 2012 met de Best City Boutique Hotel Award.

Het geheim achter het succes

Vele hoteliers in binnen- en buitenland kijken dan ook met grote belangstelling naar de prestaties van The Toren en tonen interesse in de werkwijze van Eric Toren, hoteleigenaar. Nu zijn tweede hotel, Sebastian’s ook regelmatig in de prijzen valt en lovende recensies heeft op alle websites, is de interesse in het geheim achter het succes op de Keizersgracht nog meer toegenomen.

Amsterdamse hotels

De reissite maakte per land, continent en wereldwijd de 25 best beoordeelde hotels bekend. Deze kregen de Traveller’s Choice Award toegewezen. Wereldwijd is Grand Hotel Kronenhof in het Zwitserse Pontresina de grote winnaar. De top 25 van Nederland wordt gedomineerd door Amsterdamse hotels, met het Ambassade Hotel op de tweede en Hotel de L’Europe op de derde plaats.

Sharing is caring!