Shadow

Airtrade weer geheel in Nederlandse handen

Het management van Airtrade Holland, bestaande uit Jeroen Martron (links op de foto) en Frank Wester, en het internationale reisconcern BCD Group hebben gisteren 100% van de aandelen Airtrade Holland in handen gekregen. De transactie werd begeleid door Main Capital Partners uit Amsterdam.

Airtrade

Na de succesvolle fusie van online reisaanbieders Vliegwinkel, CheapTickets, BudgetAir, Flugladen en Vayama in begin 2011, kreeg AERTiCKET in 2013 de meerderheid in Airtrade. Deze combinatie was een grote stap richting een internationaal opererende consolidator met een duidelijke focus op de opkomende markten binnen Europa. Airtrade en AERTiCKET blijven strategische partners op het gebied van inkoop van vliegtickets, waarbij Airtrade deel blijft uitmaken van het internationale consolidatienetwerk van AERTiCKET. Daarnaast zal Airtrade zich meer gaan richten op de optimale koppeling tussen vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en verzekeringen, ook wel dynamic packaging genoemd.

Geweldige kans

Jeroen Martron en Frank Wester, beiden al ruim 12 jaar actief bij Airtrade, zien deze ontwikkeling als een geweldige kans. “Wij zijn ambitieus en gaan onze unieke positie, als ondernemend bedrijf op het gebied van technologie in combinatie met fulfilment, verder uitbouwen”, aldus Jeroen Martron. Frank Wester voegt hieraan toe: “Wij zijn tevens bijzonder verheugd en trots dat wij, samen met BCD Group, Airtrade naar een nieuwe fase in deze snel veranderde markt mogen brengen.”

Airtrade Holland, opgericht in 1989, is een marktleider in de reisindustrie en specialist op het gebied van de internationale inkoop van reisproducten (o.a. vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en verzekeringen), IATA en tour operator fulfilment diensten en de ontwikkeling en verkoop van reistechnologie oplossingen voor reisagenten, touroperators en overige reisbedrijven. Airtrade Holland is geaccrediteerd IATA-agent en is lid van ANVR en SGR.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!