Zoover Awards uitgereikt voor beste accommodaties in Nederland

Geplaatst door Redactie op 22 april 2015 om 16:00 in de categorie Accommodaties

vliegtuighotelVandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winkel van Sinkel zijn prijzen voor de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt.   Met een gemiddelde van 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam.

Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar deze suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit.  Volgens bezoekers van Zoover is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring: “Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in”.

Op de tweede plaats vinden we Hotel de Eenhoorn in het Zeeuwse Oostbrug, op de derde plaats staat Hotel Van der Valk “Het Aresthuis”. Van der Valk neemt het feit dat Nederlandse gevangenissen vaak hotels worden genoemd wel heel letterlijk. Deze omgebouwde gevangenis biedt volgens de bezoekers van Zoover een unieke sfeer en heeft geweldig personeel.

Villa Oldenhof voor vierde keer beste Bed & Breakfast

Villa Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders. Niet zelden wordt de accommodatie bezocht door grote hotelketens die hier inspiratie komen opdoen.

Landal Waterpark Terherne beste vakantiepark

Landal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landegoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie.

Beste Camping dit jaar in Overijssel

Dat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8, Drenthe is goede tweede met 7 campings.

In 2015 worden in 60 landen Zoover Awards. Er zijn dit jaar ook Zoover Awards in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen.

Zoover Awards uitgereikt voor beste accommodaties in Nederland
4 (80%) 3 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.