Shadow

Zoover Awards 2015: Corendon grote winnaar

De uitreiking van de Zoover Awards 2015 is een groot feest geworden voor Corendon. De touroperator won maar liefst vijf awards.

Zoover Awards 2015
Winnaars van de Zoover Awards 2015 © Zoover/Sander Chamid

De afgelopen maanden zijn er 220.000 stemmen uitgebracht voor de Zoover Awards 2015. Die werden donderdagmiddag uitgereikt in de Winkel van Sinkel in Utrecht, waar aansluitend de tiende verjaardag van Zoover werd gevierd.

Populairste aanbieder bij Zoover Awards 2015

Corendon is uitgeroepen tot populairste aanbieder zonvakanties, populairste én beste low cost luchtvaartmaatschappij en tot beste allround touroperator. Ook de award voor beste aanbieder jongerenvakanties, een nieuwe categorie in de toch al lange lijst van Zoover Awards, ging mee met Corendon naar Lijnden met het jongerenmerk Gofun.

Drie Zoover Awards voor Solmar

Naast Corendon slepen ook andere merken meerdere awards in de wacht. Solmar gaat ervandoor met drie awards. Chalet.nl wint er twee (populairste en beste wintersportaanbieder), maar ook met hun nieuwe merk Italissima vallen ze in de prijzen. Booking.com neemt twee awards mee naar Amsterdam en Schiphol is verkozen tot beste luchthaven van Nederland. De titel van Beste hotelketen gaat naar NH Hotels en Fletcher is populairste in deze categorie. Ook Landal neemt twee awards mee (beste en populairste aanbieder bungalowparken), net als The Travel Club en Bolderman excursiereizen. KLM won de award voor populairste lijndienst aanbieder.

Nieuwe categorie Zoover Awards: Jongerenvakanties

Gezien de stijgende populariteit van jongerenvakanties, is er dit jaar voor gekozen om deze categorie toe te voegen aan de Zoover Awards. GoFun wint de award voor beste aanbieder jongerenvakanties, Simbo Freestyle gaat ervandoor met de award voor populairste in de categorie.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!