Zomerkaart voor Oostenrijkse bergen

Geplaatst door Redactie op 20 juni 2014 om 14:21 in de categorie Algemeen nieuws

Wandelgebied-St_-JohannGeen behoefte aan all-inclusive, volgepakte stranden of lange vliegreizen? Dan is een nostalgische trip naar de Oostenrijkse bergen een verrassend goed alternatief. Zo zijn de Kitzbüheler Alpen tegenwoordig in slechts een uur vliegen al te bereiken. Met het gezin, de hele familie of lekker alleen met partner genieten van de bergen. Want wist je dat vele liften in de zomer ook gewoon open zijn om de alpen te kunnen ervaren? Dankzij de Kitzbüheler Alpen Sommer Card heb je tot en met 26 oktober 2014 toegang tot 29 liften verspreid over 14 bergen.

Op en top voordeel

De Sommer Card biedt toegang tot liefst 29 liften, verspreid over 14 bergen in het gebied dat zich uitstrekt van Fieberbrunn tot Hopfgarten. Bovendien geldt 25% tot 50% korting op bijna 40 aangesloten bonuspartners zoals musea, zwembaden, outdoorparken en andere dagjes-weg-activiteiten. Het gebied telt tien geweldige gratis toegankelijke berg-avontuurparken, die met de verschillende liften perfect te bereiken zijn. De Sommer Card is door deze vele gunstige kindvriendelijke extra´s vooral voor families interessant. De Card is tot en met 26 oktober verkrijgbaar bij alle Bergbahnkassa´s in het gebied.

De Kitzbüheler Alpen Sommer Card biedt wandelliefhebbers ook nieuwe perspectieven. Tien bergbelevingswerelden, twintig hooggelegen wandelwegen en de Kitzbüheler Alpen lange afstand-wandelweg (zoals de Adlerweg) nodigen onder anderen uit van de geweldige panorama uitzichten van de Kitzbüheler Alpen te genieten. Ook mountainbikers kunnen gebruik maken van de Sommer Card en een keer per dag de bikes kosteloos in de lift mee omhoog nemen, om vervolgens via een van de vele downhill- en singletrails naar beneden te razen.

Welke gebieden?

De Kitzbüheler Alpen Sommer Card beslaat de volgende plaatsen met liften: In het oosten Waidring en de gondelbaan naar de Steinplatte – dan verder naar Fieberbrunn en St. Jakob i.H. met de stoeltjeslift naar de Buchsteinwand en door naar St. Johann in Tirol naar de Kitzbüheler Horn. De gondelbanen en stoeltjesliften van de Bergbahn Kitzbühel – van de Kitzbüheler Horn, Hahnenkamm tot aan de Kitzbüheler Alpen Panoramabaan op de Pass Thurn / Mittersill. Natuurlijk horen de liften van het Brixental er ook bij met Kirchberg, Brixen, Westendorf, Hopfgarten. Verder naar het westen zitten zowel de Wildschönau en het Alpbachtal als ook de Sonnwendjochbahn in Kramsach in het pakket. Tevens de SkiWelt-banen rondom Söll, Scheffau, Ellmau en Going.

Skiën in de Kitzbühler Alpen!

Sharing is caring!

Comments are closed.