Shadow

Zomerhighlights 2014 in de Tiroler Zugspitz Arena

De vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena biedt de juiste ingrediënten voor een geslaagde zomer. Hier enkele highlights voor aankomende zomer.

Oostenrijk Zugspitz Arena
© Tiroler Zugspitz Arena / U. Wiesmeier

Bergen in vlammen

Oeroude tradities en een indrukwekkend spektakel: op 21 juni 2014 beleeft de bezoeker hoe tot 200 meter hoge figuren uit vuur in de rotswanden rondom de Zugspitze in vlammen opgaan. Deze traditie is door de UNESCO opgenomen als immaterieel cultuurerfgoed in Oostenrijk.

Bikerparadijs

Techniektraining met professionals, gemoedelijk biken langs exotisch uitziende bergmeren met uitkijk op de Zugspitze of biken op gemarkeerde mountainbiketrails: met meer dan 100 mountainbiketochten, goed afgestemde infrastructuur en professionele gidsen geldt de Tiroolse kant van de Zugspitze als een van de belangrijkste mountainbikeregio’s in Oostenrijk.

Spektaculaire zonsopgang op bijna 3.000 meter

Vroeg opstaan loont. De speciale tochten van de Tiroler Zugspitzbahn van 27 juli t/m 19 oktober 2014 laten de bezoekers een van de mooiste natuurverschijnselen beleven: De zonsopgang op de Zugspitze. Aansluitend kan men nog een panoramawandeling maken, bijvoorbeeld over de “Gatterl” via de Ehrwalder Alm met pauze in een berghut.

Lees ook meer over wintersport in de Zugspitz Arena.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!