ZeelandPas officieel gelanceerd

Geplaatst door Redactie op 15 april 2014 om 13:36 in de categorie Bestemmingen

Maandagmiddag 14 april hebben gedeputeerde Carla Schönknecht, wethouder Piet de Putter en campingeigenaar Arjen Brinkman de aftrap gegeven voor de ZeelandPas. Dit gebeurde tijdens een feestelijke lancering van de ZeelandPas bij Camping de Paardekreek in Kortgene.

Carla Schönknecht (midden), Piet de Putter (rechts) en René Molenaar (links) met de verschillende regiopassen (foto: Anda van Riet).

Carla Schönknecht (midden), Piet de Putter (rechts) en René Molenaar (links) met de verschillende regiopassen (foto: Anda van Riet).

De ZeelandPas is de digitale toeristenpas voor gasten in Zeeland. Met deze pas kan de gast Zeeland ontdekken en besparen op attracties, musea en andere belevingen.

Verschillende regiopassen

Elke deelnemende regio in Zeeland heeft zijn eigen ZeelandPas. Op Schouwen-Duiveland is dat de SchouwenDuivelandPas, op Noord-Beveland de NoordBevelandPas en in de gemeente Veere de VeerePas. Met de pas ontdekt men attracties, musea en andere belevenissen en men krijgt korting of gratis extra’s. De pas geeft voordeel op het gebied van cultuur, culinair en wellness, maar ook op sportieve activiteiten of tijdens het shoppen.

Met de ZeelandPas kunnen gasten eenvoudig de regio ontdekken. Zo geeft de pas veel voordeel. Deelnemende ondernemers zijn herkenbaar aan de ZeelandPas-poster, een balie display en een raamsticker.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.