Winterpret met het hele gezin in Skiwelt Wilder Kaiser

Geplaatst door Redactie op 14 oktober 2016 om 11:03 in de categorie Bestemmingen

Skiwelt Wilder KaiserSkigebied Wilder Kaiser maakt zich klaar voor een geweldig winterseizoen waarin het hele gezin ultiem kan genieten van bergen, sneeuw, sport, zon en vertier. Het skigebied dat bekend staat om haar kindvriendelijkheid, introduceert deze winter het unieke ‘ChildMagic’ skiconcept en biedt tevens een comfortabele babysitservice aan, zowel op de berg als in de vallei.

Met ruim 284 kilometer aan pistes, is Wilder Kaiser één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Het gebied wordt ook wel ‘de Familie Expert van Tirol’ genoemd!

Babysitten op de berg

234x60 Wintersport

De allerkleinsten leren in Skiwelt Wilder Kaiser op een speelse manier skiën onder professionele begeleiding. Miniclubs gaan de hele dag met de allerkleinsten in de bergen en het dal aan de slag.

Child Magic in Wilder Kaiser

Het nieuwe Child Magic programma leert kinderen van drie tot zes jaar op een speelse manier de basisbeginselen van het skiën. In de skischolen op KinderKaiserland in Scheffau en op Hexenkinderland in Söll kunnen kinderen volop genieten van een gevarieerd skiprogramma.

Lees meer over Skiwelt Wilder Kaiser op WintersportOostenrijkGids.nl. Aanbiedingen voor wintersport in Wilder Kaiser boek je onder meer bij TUI, Chalet.nl en De Jong Intra.

Winterpret met het hele gezin in Skiwelt Wilder Kaiser
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.