Win-actie kaarten voor het Cruise Event

Geplaatst door Redactie op 14 oktober 2016 om 15:16 in de categorie Beurzen en evenementen

Star ClippersAltijd al een cruise willen maken, of heb je al van zo’n geweldige ervaring genoten en wil je nog een keer cruisen? Kom dan op 22 en 23 oktober naar de Passenger Terminal Amsterdam voor het Cruise Event 2016. En als je meedoet aan onze actie, maak je kans op gratis kaarten voor het Cruise Event 2016.

Hoewel er in 2015 voor de tweede keer op rij minder Nederlanders een cruise boekten (106.252 tegen 109.064 in 2014 en 114.308 in het topjaar 2013), blijft cruisen onverminderd populair. Over de afgelopen vijf jaar gemeten steeg het aantal Nederlandse cruisepassagiers namelijk met 7,5 procent meldt CLIA, de koepelorganisatie van de cruisebranche.

Nog steeds zijn er veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Ontdek de verschillen’ wijst het Cruise Event de weg tussen zoveel cruisesoorten. Op 22 en 23 oktober 2016 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie eenmaal begint, wil nooit meer anders.

Meest gevarieerde cruisebeurs

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water. Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. Tijdens deze 7e editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4.000 bezoekers verwacht.

Presentaties, films en ultieme vakantiesfeer

Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers zelf over de beurs struinen of één van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijgt men een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Holland America Line, Costa Cruises, Star Clippers, MSC Cruises, Seabourn en Oceanea Cruises zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg. Op deze toepasselijke locatie wordt uiteraard ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er een ervaren kaas & wijn-specialist aanwezig om al helemaal in vakantiesferen te raken.

Holland America Line Cruise Experience

De van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line (HAL) is al bijna 150 jaar toonaangevend in de cruisewereld en mag uiteraard niet ontbreken op het Cruise Event. HAL heeft ook dit jaar weer een eigen presentatieruimte, waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience kunnen beleven. Hier is van alles te ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij, diverse verre bestemmingen – zoals Alaska – worden belicht, maar uiteraard komen ook de Europese vaarten aan bod. Glenn Verelst en Hanna Kielczewska verzorgen de presentaties en vertellen tevens over het nieuwste schip, het ms Koningsdam.

Gegevens Cruise Event

Datum: 22-23 oktober 2016
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Passenger Terminal, Piet Heinkade 27, Amsterdam
Parkeren: Piet Heingarage, onder de Passenger Terminal
OV: =Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen, of neem hier tram 26 richting IJburg en stap uit bij halte ‘Muziekgebouw’.
Entree: Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Maak kans op gratis kaarten voor het Cruise Event 2016!

Reisprofs.nl mag een aantal gratis kaarten voor het Cruise Event weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op de gratis kaarten, is je aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief. Vervolgens moet je even een mail sturen naar redactie@reisprofs.nl en je naam door te geven. Onze partners zorgen er dan voor dat de winnaars van deze actie op de gastenlijst komen te staan. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief, dan kun je gewoon een mail met je naam sturen en de mededeling dat je mee wilt doen. En onze Facebook-pagina liken vinden we natuurlijk altijd leuk, maar dat is niet verplicht.

Let op: de actie sluit uiterlijk donderdag 20 oktober om 12.00 uur. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Win-actie kaarten voor het Cruise Event
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.