Vrijetijdscongres Flevoland 2016: Hoe bereiken we de ultieme guestjourney

Geplaatst door Redactie op 25 oktober 2016 om 16:27 in de categorie Beurzen en evenementen

Toerisme Flevoland werkgelegenheidOp donderdag 17 november organiseert Toerisme Flevoland haar jaarlijkse vrijetijdscongres. Deze keer is het thema inspireren & ontmoeten, waarbij het onderwerp guestjourney centraal staat. Het congres, waar Toerisme Flevoland o.a. haar plannen voor volgend jaar presenteert, is ‘de’ ontmoetingsplek voor ondernemers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden uit de Flevolandse toeristisch- recreatieve sector. Een sector die voor Flevoland steeds belangrijker wordt. Dit jaar werd voor het eerst de grens van 10.000 banen gepasseerd.

Guestjourney gaat over de totale beleving, de totale ‘reis’ die een bezoeker maakt; van het zich oriënteren op een vakantie tot het plannen en boeken ervan. Tijdens een aantal interessante sessies worden deelnemers geïnspireerd om onderdelen van de guestjourney samen te verbeteren en te versterken.

Zo geeft Steven de Jong van Olifant Media 10 social media tips waarmee je direct aan de slag kunt, vertelt Tessa aan de Stegge van Cherry Lab over de kracht van online influencers, deelt Marjolein Huls van CommPassie drie geheimen van storytelling en vertelt Tinco Lycklama van Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd over ‘wat weet u van uw gast’.

Iemand die alles weet van ‘zijn’ gasten is keynote speaker Bas Hoogland. Deze voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks en momenteel exploitant van een vakwerkhuis, werd in 2014 gekozen tot meest klantvriendelijke directeur van Nederland. Hij vertelt u alles over de do’s en don’ts wanneer het gaat over gastvrijheid, klantvriendelijkheid en hostmanship.

Het Vrijetijdscongres Flevoland vindt plaats op donderdag 17 november bij het Walibi BizNiz Center in Biddinghuizen. Kijk hier voor meer informatie. Wilt u erbij zijn? Meld u zich dan hier aan.

Sharing is caring!

Comments are closed.